Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο φασισμός χτύπησε κόκκινο στην πόλη της Βέροιας

Μετά ολα αυτά τα ζώα στο Baruti λένε εμάς φασίστες, ορίστε ποιοι ειναι οι φασίστες.

Καλησπέρα σας, θέλω να καταγγείλω τον φασισμό των Αναρχικών στην πόλη της Βέροιας
καθώς χθές περίμενα το λεωφορείο στα ΚΤΕΛ Βέροιας για να πάω στην Νάουσα και κατά τις 5:15 μ.μ.... δύο άτομα που φορούσαν κράνοι ήρθαν με μηχανή στα ΚΤΕΛ και με απίστευτη αγριότητα και μανία επιτέθηκαν με κλοτσιές και μπουνιές σε έναν νεαρό, με την αιτία οτι φορούσε μία μπλούζα τοπικής οργάνωσης που είχε τον ήλιο της Βεργίνας πάνω...Αν αυτό δεν ειναι φασισμός τότε τι ειναι;;; Λυπάμαι πολύ που εκτός απο το φασισμό της Χρυσής Αυγής τώρα έχουμε και τους φασίστες των Αναρχικών στην πόλη μας....

Καλώ τους πολίτες να μην επιτρέψουν σε αυτά τα στοιχεία να καταστρέψουν την όμορφη πόλη μας, να εμποδίσουμε αυτά τα στοιχεία να κάνουν οτι θέλουν στην πόλη μας.

Κατα τα άλλα μετά μας λένε μερικοί να ψηφίσουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Αναγνώστης


ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ....ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ...ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ...ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοπανος κοπανος κοπανελι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9 μήνες φυλακή έφαγε να στρώσει χαρακτήρα και τον περιμένει κι άλλο δικαστήριο τον άλλο μήνα. Όταν δεν θα έχει λεφτά να πληρώνει δικηγόρους και δικαστήρια οι αγαπημένοι του μετανάστες Αλβανοί και Πακιστανοί θα τον έχουν γιουσουφάκι στο κελί τους... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.. ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.. ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΕΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΣΟΥΤΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή