Ελληνικός Εθνικισμός

Τι είναι και τι δεν είναι τελικά ο Ελληνικός Εθνικισμός και τι σημαίνει να είσαι Έλληνας Εθνικιστής; Παρακάτω εξηγούμε πιο αναλυτικά και απλά όλα αυτά τα οποία είναι σήμερα εχθρικά προς την  Παγκόσμια Ελιτ για αυτό καταπολεμούνται με την ανελέητη και ανιστόρητη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ και τα σχολεία.

Πιθανόν, ο όρος Εθνικισμός κάποιους να τους ξενίζει. Αυτό συμβαίνει  για δυο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι η βρώμικη προπαγάνδα που καλλιεργήθηκε τα προηγούμενα χρόνια αλλά και η αμάθεια και η αδιαφορία των ιδίων των ελλήνων που έμαθαν να δέχονται μασημένη τροφή.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι ένα έμφυτο συναίσθημα που απορρέει από την αγάπη για την Ελληνική Φυλή το Γένος-Έθνος και την Πατρίδα. Συνεπώς, όποιος αισθάνεται το ίδιο θέλοντας και μη είτε το γνωρίζει είτε όχι, είναι Έλληνας Εθνικιστής. Με το συναίσθημα αυτό προτάσσουμε το εγώ μας αδιαφορώντας για αυτό, στην υπηρεσία και μόνον του Ελληνικού Γένους-Έθνους για την προστασία και διατήρηση του. Πολλοί έλληνες καταδικάζουν τον Ελληνικό Εθνικισμό διότι δεν γνωρίζουν ότι είναι συναίσθημα και βασίζεται στο δικαίωμα της αυτοσυντήρησης.

Είναι το τελευταίο κάστρο αντίστασης, δηλαδή ο τελευταίος αμυντικός μηχανισμός του Ελληνικού Γένους - Έθνους και Πατρίδας. Είναι έμφυτος σε κάθε άνθρωπο που σέβεται τον εαυτό του και αποτελεί φυσικό φαινόμενο. Είναι μια κατάσταση που βιώνει κάθε υγιής οργανισμός όταν νιώθει ότι απειλείται σοβαρά και έτσι ενεργοποιούνται αυτόματα τα αντισώματα του ώστε να τον προστατέψουν. Τα αντισώματα αυτά είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Αυτοί είναι όσοι προστάζουν τον εαυτό τους χωρίς ανταλλάγματα ώστε να σωθεί ολόκληρο το υπόλοιπο σώμα και να συνεχίσει να υπάρχει.

Δύο τρανταχτά παραδείγματα γνήσιων Ελλήνων Εθνικιστών βρίσκονται στο ζωικό βασίλειο. Αυτά είναι το μυρμήγκι και η μέλισσα διότι όπως εργάζονται και παράγουν, ζουν και πεθαίνουν για την διατήρηση του γένους τους. Όποιος τα απειλήσει, ανεξάρτητα από το μέγεθος, θυσιάζονται με αυταπάρνηση για να σωθούν τα υπόλοιπα.
Συνεπώς, ότι είναι αντίθετο θεωρείται εκ των πραγμάτων παρά φύσιν. Ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν γνωρίζει χειμώνες, ούτε καλοκαίρια. Είναι σκοπός και τρόπος ζωής. Δεν έχει ωράριο και δεν επιδέχεται φθηνές δικαιολογίες. Δεν είναι αστείο της στιγμής ούτε μόδα. Δεν τον αναγιγνώσκεις μόνον σε κάποια βιβλία αλλά κυρίως τον βιώνεις. Ο Εθνικισμός μας είναι καθαρός και Ελληνικός, ούτε Γερμανικός είναι, ούτε Σέρβικος, ούτε άλλος. Δεν είναι φοβικό σύνδρομο και ανασφάλεια αλλά είναι η έκφραση της έντονης επιθυμίας για την πρόοδο του Έθνους μας και του Ελληνισμού.
Ο Πατριωτισμός εννοείται αλλά και περιλαμβάνεται στην ευρύτερη έννοια του Εθνικισμού. Ο Πατριωτισμός εκφράζει την ευημερία των πολιτών και ό,τι άλλο συνεπάγεται αυτός, μέσα στα περιθώρια και τα σύνορα του Κράτους. Ο Εθνικισμός συν αυτό, συνεπάγεται την ευημερία ολοκλήρης της Φυλής - Έθνους.
Εμείς θέλουμε να προβάλουμε τους δικούς μας Ήρωες ως πρότυπα στα παιδιά μας. Από τον Όμηρο και τον Ηρακλή και πιο πριν, έως τον Δραγούμη τον Κολοκοτρώνη και τον Σολομό Σολομού και πιο πέρα. Όταν μας αποκαλούν Εθνικιστές δεν μας βρίζουν όπως νομίζουν οι ανόητοι. Αντιθέτως, μας τιμούν χωρίς να το ξέρουν.

Ιδεολογικός Πατέρας του Ελληνικού Εθνικισμού θεωρείται ο Ίωνας Δραγούμης, ασχέτως αν ο Ελληνικός Εθνικισμός εχει τις ρίζες του πριν χιλιάδες χρόνια στους Αρχαίους Έλληνες. Μεγαλύτερη τιμή για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, είναι να μας δοθεί η ευκαιρία να τιμήσουμε τους προγόνους μας χύνοντας το αίμα μας για το Έθνος και την Πατρίδα μας. Έτσι θα γίνουμε το παράδειγμα στους επόμενους ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται για την επιβίωση και την πρόοδο της Φυλής μας. Δεν φοράμε ΠΟΤΕ κουκούλες διότι ΔΕΝ έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Δεν παίρνουμε ούτε και πουλούμε ναρκωτικά και όπλα. Δεν εκμεταλλευόμαστε γυναίκες και παιδιά διότι δεν αρμόζει στα πιστεύω μας. Δεν κλέβουμε αλλά κοπιάζουμε για να αποκτήσουμε.
Τέλος … ο Έλληνας Εθνικιστής είναι ένας υπερήφανος και τίμιος άνθρωπος και πρέπει να αποτελεί το παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Είναι αυτός που συνεχίζει την πορεία του σύμφωνα με τις ηθικές αξίες και τις αρετές των αρχαίων προγόνων του. Τελικά … Εθνικιστής ή είσαι ή δέν είσαι.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ