Οι Θέσεις μας

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Η Σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους αγώνες όσων πολέμησαν και θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν ή σκοτώθηκαν αλλά και όσων έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Όλους όσους έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στο αιώνιο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Έτσι λοιπόν δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένας κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάσει καθημερινά. Οι δειλοί την βλέπουν με φόβο  οι προδότες σαν πανί. και οι άνανδροι την καίνε. Εμείς τη βλέπουμε σαν την Μάνα που καρτερεί να μας δει να εκπληρώνουμε τα όνειρα όλων. Τα δικά της, τα δικά μας, του Ελληνικού Γένους.
 
ΠΑΤΡΙΔΑ - ΕΘΝΟΣ - ΚΡΑΤΟΣ

Η  Μητέρα Πατρίδα είναι η γη των προγόνων μας όπου χάρη στις αυτοθυσίες τόσων γενεών εξακολουθεί και υπάρχει η ίδια αλλά και εμείς σήμερα. Πατρίδα μας είναι όλοι αυτοί που μεγαλούργησαν δημιουργώντας τον πολιτισμό και μας το παρέδωσαν ώστε να τον τιμούμε στους Αιώνες και να πορευόμαστε. Η βασικότερη προϋπόθεση για την συνοχή του Κράτους, ειδικότερα όταν αποτελεί συνέχεια ενός πολιτισμού όπως του δικού μας έχοντας χιλιάδες χρόνια ιστορία, είναι το Έθνος. Κάτω από μια στέγη που λέγεται Εθνικό Κράτος με την ίδια γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμα και κυρίως το αίμα, το Έθνος είναι αυτό που δημιουργεί ευκολότερα διότι αντιλαμβάνεται καλύτερα τον εαυτό του. Λειτουργεί δηλαδή όπως μια οικογένεια. Η εκάστοτε κυβέρνηση η οποία εκλέγεται και ελέγχεται από τον λαό καλείτε νόμιμο Κράτος. Κύριο εργαλείο αυτού είναι το δημοψήφισμα σε θέματα που αφορούν την πορεία του και κρίνουν το μέλλον του. Κράτος και Έθνος, ενώ θα έπρεπε, δεν είναι άμεσα συνδεδεμένα στην εποχή μας.
 
Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ

Θεωρούμε πως παιδεία και βασική εκπαίδευση είναι χρέος πρωτίστως της οικογένειας και έπειτα του σχολείου. Κύριος σκοπός μας η αφύπνιση των Ελλήνων από τα δεινά που τους επιβάλλουν τα ξένα κέντρα. Αξίες μας είναι οι αρετές των προγόνων μας και δεν προσπαθούμε να επιβάλλουμε άλλον τρόπο ζωής αλλά να προστατέψουμε αυτόν που είχαμε, κάνοντάς τον καλύτερο μεταδίδοντάς τες.


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Θεωρούμε την Αστυνομία αναπόσπαστο κομμάτι του Εθνικού Κράτους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών. Και την εννοούμε με τον τρόπο που την ορίζει ο Πλάτων. Δηλαδή έχοντας τόση εξουσία όση χρειάζεται ώστε να μην γίνει βάρος. Να μην εκμεταλλεύεται τους πολίτες με αποτέλεσμα να υπερβαίνει τα δίκαια του πολίτη από υπερβολικό ζήλο ή από φθόνο. Για μας προέχει η πρόληψη και η ασφάλεια. Η καταστολή είναι και αυτή απαραίτητη όταν κριθεί αναγκαία.


ΣΤΡΑΤΟΣ

Θεωρούμε τον Στρατό ως το πλέον απαραίτητο μέσον δια την προστασία του Έθνους - Κράτους όπως επίσης και την διασφάλιση της υγείας και της ευημερίας των γηγενών κατοίκων, δηλαδή του Έθνους και του γένους των Ελλήνων πρωτίστως. Κάθε πολίτης - οπλίτης ως κομμάτι του έθνους όπου αυτός και μόνον είναι ικανός να υπερασπίζεται την γενιά του, τον πολιτισμό του και την οικογένειά του με ζήλο και αυταπάρνηση.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Το Σύνταγμα των Ελλήνων προβλέπει την ανεξιθρησκεία. Η οποιαδήποτε θρησκεία προϋποθέτει προσωπική βούληση και είναι θέμα προσωπικό.  Η  θρησκεία θα πρέπει να ειναι απλώς μια θρησκεία να μην εχει στην κατοχή της περιουσία Ελληνική, χώμα Ελληνικό, να μην έχει οικονομκή δύναμη παρά μόνο έναν ναό, όπου υπάρχουν πιστοί ανα την Ελλάδα, είτε αυτοί ειναι Έλληνες χριστιανοί, μουσουλμάνοι, κ.α. διότι οι θρησκεία με την δύναμη που εχει σήμερα, ειναι καταστροφική για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό καθώς δημιουργήθηκε απο τους Εβραίους για να σπέρνει διχόνοια ανάμεσα σε ενα έθνος χωρίζοντας το σε θρησκείες, έχοντας η κάθε θρησκεία τα δικά της καταστροφικά πιστεύω.

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

O Kάθε ξένος είναι ευπρόσδεκτος ζώντας εδώ νόμιμα εαν τον έχουμε ανάγκη. Σεβόμενος δε την χώρα που τον υποδέχεται και του προσφέρει εργασία και καλύτερη ζωή θα πρέπει να εναρμονιστεί και να συμβαδίζει με τους γηγενείς κατοίκους χωρίς να τους δημιουργεί προβλήματα. Θεωρούμε πως με το να έρχονται εδώ παράνομα κάνουν και την δική μας ζωή δύσκολη  μιας και θα νοιώθουν, αφού πιθανόν και θα είναι ανεπιθύμητοι.

ΟΙΚΟΥΜΕΝΟΠΟΙΗΣΗ

Λέμε ΝΑΙ στην Οικουμενοποίηση εννοώντας πως επιθυμούμε την συμφιλίωση μεταξύ των Λαών και τον αλληλοσεβασμό σε κάθε κουλτούρα και στους θεσμούς αυτών. Θέλουμε έναν κόσμο ελεύθερο όπου ο Ινδός θα ζει στην Ινδία, ο Κινέζος στην Κίνα και ο Έλληνας στην Ελλάδα, προσπαθώντας να κάνουν την ζωή τους καλύτερη για αυτούς και τα παιδιά τους. Θέλουμε έναν κόσμο όπου θα μπορούμε να θαυμάζουμε τον πολιτισμό ή την κουλτούρα τους εκεί από όπου ξεκίνησε και όχι στην Αθήνα ή σε άλλες ελληνικές πόλεις.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Αναγνωρίζουμε την διαφορά μεταξύ πολιτισμού και κουλτούρας. Πολιτισμός, είναι ένας τρόπος ζωής όπως για παράδειγμα είναι ο δυτικός με τα χαρακτηριστικά του κτήρια, ή τρόπο ζωής και ό, τι άλλο συνεπάγεται η προέλευση της λέξεως "Πόλις". Δηλαδή την συγκροτημένη κοινότητα - κοινωνία με συγκεκριμένους νόμους, στρατό κλπ. Η κουλτούρα δεν διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά συνεχίζει την παράδοση των πατέρων από καταβολής των ανθρώπων σε κάθε φυλή όπως π.χ. αυτών της ζούγκλας του Αμαζονίου και της Αφρικής. Έτσι αυτή η κουλτούρα δεν μπορεί να ονομάζεται πολιτισμός και να συγκρίνεται με τον Ελληνικό Πολιτισμό και με ό, τι αυτός έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα.

ΚΟΜΜΑΤΑ

Όσο για τα κόμματα, θεωρούμε πως αυτό είναι που χωρίζει σε κομμάτια τους ανθρώπους αντί να τους ενώνει. Είναι άλλος ένας τρόπος χαλιναγώγησης των μαζών.ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Είναι  καιρός να αποδείξουμε πως είμαστε γνήσιοι απόγονοί τους προσφέροντας και εμείς ίσως κάτι καινούργιο στην ανθρωπότητα. Δεν χάνουμε το θάρρος μας διότι είμαστε το φως του κόσμου που ποτέ δεν σβήνει, αλλά και που δεν θα σταματήσει ποτέ. όσο κι αν το καταπολεμάτε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.