Λόγοι Ίδρυσης

 Λόγοι Ίδρυσης

Αποφασίστηκε η δημιουργία ενός συνδέσμου ο οποίος έχει ως στόχο την συντήρηση του Εθνικού αισθήματος της αγάπης προς την Πατρίδα μας αλλά και την αφύπνιση των Ελλήνων συμπολιτών μας μέσω της ενημέρωσης και άλλων πολλών δραστηριοτητων. Βρισκόμαστε εδώ για την Πατρίδα, η οποία έχει απαξιωθεί και προσβληθεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια ίσως επίτηδες.
Είμαστε απλοί καθημερινοί άνθρωποι ακομμάτιστοι και ανένταχτοι παρακινούμενοι μόνον από την αγάπη μας για το Έθνος και την Πατρίδα. Άνθρωποι από όλες τις τάξεις, οι οποίοι έπειτα από πολύ σκέψη αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και από παρέα με όνειρα και όρεξη για δουλειά να γίνουμε ένας συγκροτημένος σύνδεσμος. Και αυτό διότι βλέποντας καθημερινά τα προβλήματα της Πατρίδος μας και πρωτίστως των συμπολιτών μας να αυξάνονται, θεωρήσαμε πως έπρεπε να βρούμε νόμιμους τρόπους ώστε να τα εκφράσουμε και να τα αναδείξουμε.
Με το τρίπτυχο Εθελοντισμός - Αγαθοεργίες - Ενημέρωση πορευόμαστε. Σκεφτήκαμε λοιπόν, πως το να στεκόμαστε ως απλοί παρατηρητές της Ιστορίας, προτιμότερο είναι να γίνουμε μέρος αυτής, ως ενεργοί πολίτες. Προσπαθώντας έτσι να την αλλάξουμε προς το καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας. Νιώθουμε χρέος για την συνέχεια του Έθνους μας όπου για διάφορους όπως αυτός της υπογεννητικότητας, συνεχώς συρρικνώνεται.


ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Βασική προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέλος είναι πρώτα από όλα η καθαρά Ελληνική του καταγωγή, όπου αυτό συνεπάγεται και την αγάπη του για το Έθνος, και την Πατρίδα.