Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Με απόλυτη επιτυχία η Πατριωτική δράση αλληλεγγύης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πατριωτική δράση αλληλεγγύης από την Πατριωτική Εθνικιστική Συσπείρωση Ημαθίας, χθές Πέμπτη 12 Απριλίου 2012. Συγκεκριμένα, από το πρωί κλιμάκιο Ελλήνων εθνικιστών διένειμε τρόφιμα και είδοι πρώτης ανάγκης σε 20 πολύτεκνες Ελληνικές οικογένειες στην Βέροια και την Αλεξάνδρεια.


Η Ανταπόκριση των μελών του συνδέσμου, και των φίλων του εθνικιστικού κινήματος, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού με την οικονομική τους βοήθεια και τις προσφορές τους σε τρόφιμα, βοήθησαν στο να συγκεντρωθούν 200 κιλά αρνί ελληνικής παραγωγής και περίπου 200 τσάντες με τρόφιμα μακράς διαρκείας, γάλατα και ελαιόλαδο, χαρίζοντας το χαμόγελο στα μικρά ελληνόπουλα που στη δεδομένη στιγμή έχουν πολλή περισσότερη ανάγκη από τους κάθε λογής αλλοδαπούς που πάνε και ταίζουν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και οι διάφοροι μητροπολίτες και οι εκάστοτε διεθνιστές.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που ανταποκρίθησαν στο κάλεσμα, και ευχόμαστε να μπορέσουμε σύντομα να το επαναλάβουμε, γιατί οι καταστάσεις που συναντήσαμε να αντιμετωπίζουν Έλληνες οικογενειάρχες που προσπαθούν να παραμείνουν αξιοπρεπείς, ήταν πράγματι τραγικές. 

 Επειδή εμείς δε λειτουργούμε σαν κάποιες κυρίες που φωτογραφίζονται με τα τρόφιμα που προσφέρουν σε πάσης φύσεως στοιχεία, έχοντας μόλις βγει από το κομμωτήριο, δε θα δημοσιεύσουμε καμία φωτογραφία. Τα ονόματα όμως των οικογενειών που μας άνοιξαν την πόρτα τους είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε.

Ζήτω η Ελλάς - Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων

6 σχόλια:

  1. Τη Χρυσή Αυγή ονομάζετε "κυρίες";

    Απαντήστε στο σχόλιο και μην κρύβεστε πίσω απ' το δάχτυλό σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάλτα και γα@@ου ρε με την χ.α. σου...εμείς δεν ανήκουμε σε κόματα...ειμαστε Έλληνες Εθνικιστές ακομμάτιστοι και είμαστε πολλοί και γινόμαστε και περισσότεροι!!


    Έλληνας Αλαξάνδρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τολματε και κραζετε την Χρυση Αυγη ρε μπασταρδα;Θα σας γαμησουμε τις μανες.Την βαψατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις εκλογες τι θα ψηφισουμε;Ο μονος "δικος" μας χωρος ειναι η χ.α. ας απαντησει καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εισαι μεγαλη κοτα..
    Το ρεφρεν του πλανηταρχη για παρτυ σου..
    http://www.youtube.com/watch?v=OR8FMcoz32g

    ΑπάντησηΔιαγραφή