Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Χριστιανική Σκοπιανή οργάνωση ζητά την εξαφάνιση των Αλβανών - Βίντεο

Μια ομάδα που είναι γνωστή ως «Χριστιανική Οργάνωση» έχει εκφράσει δημόσια τη ρατσιστική τάση της, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με το κάψιμο της αλβανικής σημαίας σε συνδυασμό με ρατσιστικές εκκλήσεις.


Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε από κουκουλοφόρους έχει ως φόντο το κάψιμο της αλβανικής σημαίας, καλούν υπέρ της ενότητας των Χριστιανών, εναντίον των Αλβανών και την εξαφάνισή τους.

Το βίντεο αναρτήθηκε με υπότιτλους στην αγγλική γλώσσα , αναφέρει το αλβανικό δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει ότι βρίσκεται σε αναμονή σχολίων και παρατηρήσεων από τους σκοπιανούς κρατικούς θεσμούς.
Όπως βλέπουμε απο πάνω οι κατα τα άλλα καλοί χριστιανοί ζητούν την εξαφάνιση των Αλβανών...Οχι οτι ειναι καλοί οι Αλβανοί αλλα αυτοί που λένε τόσα για τους μουσουλμάνους, και λένε για θαύματα και πίστη στον Ιησού τους και οχι στην βία και το παίζουν θύματα, οι ίδιοι τώρα προωθούν το μίσος και την βία...

Πραγματικά ελεύθερη θα είμαστε οταν θα πάψουμε να τρώμε οτι μας σερβίρουν, και μπούμε στο δρόμο που χάραξαν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι...Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοσιευθεί άρθρο ΒΟΜΒΑ που θα δείχνει αναλυτικά το βρώμικο παιχνίδι των θρησκειών εδώ και 2.000 χρόνια.

3 σχόλια:

  1. "Πραγματικά Ελεύθερη..." φιλενάδα θα σου πρότεινα να μην εμπιστεύεσαι την αυτόματη διόρθωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι χριστιανός γιατι ειμαι Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή