Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Κάνουν τους Κινέζους οι δύο υπάλληλοι του υπ.ανάπτυξης που συνελήφθησαν για δωροδοκια

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται από νωρίς το μεσημέρι οι υπάλληλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Κωνσταντίνος Λιάκος και Κωνσταντίνος Καζαζάκης, οι οποίοι κατηγορούνται για εκβίαση και δωροδοκία
σε βαθμό κακουργήματος.

Στην απολογία τους και οι δύο αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με όσα τους αποδίδονται.


Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Λιάκος εμφανίστηκε ως θύμα πλεκτάνης, την οποία έστησε ο ξενοδόχος για να πάρει την εκδίκησή του για την ταλαιπωρία που υπέστη όλα τα προηγούμενα χρόνια.


Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ήταν αφέλειά του να κάνει δύο ραντεβού με τον επιχειρηματία εκτός γραφείου, αλλά αυτό έγινε γιατί επέμενε ο ξενοδόχος. Η συνάντηση, μετά την οποία συνελήφθη, πραγματοποιήθηκε επειδή ο επιχειρηματίας τού είχε πει ότι ήθελε να του δώσει κάποια έγγραφα για την υπόθεση, το οποία νόμιζε ότι βρίσκονταν στη σακούλα που του παρέδωσε.


Ο δεύτερος συλληφθείς, Κωνσταντίνος Καζαζάκης, είπε στην απολογία του: «Μου τηλεφώνησε ο συνάδελφός μου και μου ζήτησε να περάσω να τον πάρω με το αυτοκίνητό μου, επειδή ήξερε ότι παρκάρω κοντά στο σημείο. Δεν είχα καμία σχέση με την όλη διαδικασία σχετικά με την επιδότηση». 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου