Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

Για τη σχεδιαζόμενη από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας νομοθετική πρωτοβουλία, ώστε να προωθηθεί η κατάργηση ή συγχώνευση εποπτευόμενων φορέων του υπουργείου, ενημερώθηκε σήμερα η αρμόδια διυπουργική γνωμοδοτική επιτροπή, που συνεδρίασε υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο.

Στη συνεδρίαση, στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Δημήτρης Ρέππας, Τάσος Γιαννίτσης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, οι υφυπουργοί Ντίνος Ρόβλιας και Κώστας Σπηλιόπουλος, καθώς και οι γενικοί γραμματείς Σωτήρης Λύτρας, Ευσταθία Μπεργελέ, Μαρία Στρατηγάκη, Ηλίας Πεντάζος, Δημήτρης Σπυράκος και Δημήτρης Στεφάνου, συζητήθηκαν επίσης:

 *Η συγχώνευση του Κρατικού Εργοστασίου Αεροσκαφών με το Εργοστάσιο Αεροκινητήρων και Ειδικών Επιχειρησιακών Οχημάτων, του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επικοινωνίας, Πληροφόρησης και Πολιτισμού με το Εθνικό Κέντρο Χαρτών και Χαρτογραφικής Κληρονομίας, την Εθνική Χαρτοθήκη και το Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης, καθώς και της HELEXPO Α.Ε. με την Δ.Ε.Θ. Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου