Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ... ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

Τουλάχιστον τέσσερις πρώην αντάρτες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 20 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης ενόπλων, οι οποίοι φέρονται να είναι υποστηρικτές του πρώην καθεστώτος του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι, στην Μπάνι Ουάλιντ, νοτιοδυτικά της Τρίπολης, δήλωσε στο Reuters ο εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής, Μαχμούντ αλ Ουερφάλι.

«Υπήρξαν τέσσερις μάρτυρες μεταξύ των θοουάρ (επαναστατών) και 20 τραυματίες» είπε, προσθέτοντας ότι υπάρχουν φόβοι πως έγινε «σφαγή».

«Πιστοί στον Καντάφι μαχητές επιτέθηκαν σε βάση πρώην ανταρτών στην Μπάνι Ουάλιντ, προπύργιο παλαιότερα του νεκρού λίβυου ηγέτη, 170 χλμ. από την Τρίπολη» είπε ο αξιωματούχος Εμπάρεκ αλ Φοτμάνι, μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο από την περικυκλωμένη βάση.

«Η ταξιαρχία της 28ης Μαΐου, η πιο σημαντική στην Μπάνι Ουάλιντ και η μόνη που έχει υπαχθεί στο υπουργείο Άμυνας, είναι περικυκλωμένη από όλες τις πλευρές από πιστούς του Καντάφι που φέρουν πράσινα λάβαρα και δέχεται κάθε είδους πυρά».

«Ζητήσαμε την επέμβαση του στρατού αλλά το υπουργείο Άμυνας και το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο μας πρόδωσαν, μας άφησαν μεταξύ σφύρας και άκμονος» κατήγγειλε. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου