Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ! 5ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΣΕ ΝΗΠΕΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΠΟΥ

Με γρίπη των πτηνών διαγνώστηκε από ιδιώτη ιατρό, 5χρονο αγοράκι από την Πάφο. Ο Διευθυντής των ιατρικών υπηρεσιών Στέλιος Γρηγορίου, απηύθυνε έκκληση στους γονείς, να ενημερώσουν τον κόσμο για το περιστατικό, προσθέτοντας ότι θα αναλάβουμε την εξέταση του μικρού και θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα.

Ο κ. Γρηγορίου, μιλώντας στο Σίγμα, δήλωσε επίσης πως το πρωί, οι ιατρικές υπηρεσίες θα στείλουν γιατρό στο νηπιαγωγείο που σημειώθηκε το περιστατικό, για να εξετάσει τα υπόλοιπα παιδιά.
Όπως ανέφερε ο κ. Γρηγορίου, η διάγνωση έγινε από ιδιώτη γιατρό, καλώντας τους γονείς του παιδιού να το μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για να γίνει εκ νέου εξέταση κι αν αποδειχτεί θετική ως προς την γρίπη των πτηνών, τότε θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, που μόνο στο κρατικό νοσηλευτήριο μπορεί να γίνουν.

Ωστόσο, ο κ. Γρηγορίου, καθησύχασε τον κόσμο και συνέστησε να μην πανικοβάλλονται, διότι, πρόσθεσε, θα ληφθούν τα αναγκαία προφυλακτικά μέτρα.
Το παιδάκι, πάντως, όπως πληροφορούμαστε, μετά την εξέταση επέστρεψε στο σπίτι του.
Το πρωί οι αρμόδιοι του γενικού Νοσοκομείου Πάφου πιάνουν δουλειά. Θα εξετάσουν εκ νέου το παιδάκι αλλά θα μεταβούν και στο νηπιαγωγείο που φοιτά για να εξετάσουν και τα υπόλοιπα παιδάκια.  
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου