Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη Βούλγαρος ο οποίος είχε κλέψει πέντε αυτοκίνητα

Οι κτηνοτροφικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών αποτελούσαν τον προσφιλή στόχο ενός Βούλγαρου διαρρήκτη, που κινούνταν με κλεμμένα οχήματα. Όταν, όμως, επιχείρησε να φτάσει στα σύνορα, το κλεμμένο τρακτέρ που οδηγούσε αποδείχθηκε πολύ… αργό για να ξεφύγει.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ποροϊών που περιπολούσαν στον ορεινό όγκο του Μπέλες, εντόπισαν τον 31χρονο αλλοδαπό να οδηγεί τον γεωργικό ελκυστήρα τον οποίο είχε κλέψει νωρίτερα από δασική περιοχή και τον συνέλαβαν, σύμφωνα με το infoserres.gr. Σύντομα διαπίστωσαν ότι, εκτός από το συγκεκριμένο τρακτέρ, είχε κλέψει άλλα τρία και ένα ΙΧ φορτηγάκι.

Με αυτά πήγαινε στις περιοχές όπου εντόπιζε τους στόχους του και, από τις 11 Δεκεμβρίου, είχε διαρρήξει συνολικά ένα κατάστημα και τρεις περιφραγμένες κτηνοτροφικές μονάδες, από τις οποίες είχε αρπάξει ένα αλυσοπρίονο, ποτά και τρόφιμα, καθώς και δύο κυνηγετικά όπλα!

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και επιστράφηκε στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 31χρονος Βούλγαρος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου