Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Βρήκαν πεσμένο στο πάτωμα στο κελί του, τον στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλί

Στο πάτωμα του κελιού του χωρίς σφυγμό χτπυημένο διπλά από ισχαιμικό και εγκεφαλικό επεισόδιο βρήκαν τον Νικόλαο Ντερτιλή. Ο Στρατηγός που λίγες μέρες πριν έχασε τον γιό του Βασίλη, βρέθηκε από υπαλλήλους της πτέρυγας που κρατείται έγκλειστος από το καθεστώς και χάρη στην κινητοποίηση τους και την κινητοποίηση του ιατρικού προσωπικού των φυλακών, οι οποίοι τον επανέφεραν και τον μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και νοσηλεύεται με ελαφριά σημάδια βελτίωσης της κατάστασης του.

Τα ψέμματα που λέγονται αυτές τις μέρες από τα διάφορα μέσα για τον Στρατηγό αλλά κυρίως όσα διασπείρονται από παρακρατικές πηγές ότι δήθεν θα τον άφηναν να παραστεί στην κηδεία του γιού του χωρίς χειροπέδες αλλά με συνοδείας, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΎΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ...

Να παρακαλάνε όμως οι εμπνευστές όλων αυτών των φαιδρών και ψεύτικων διαρροών, να μην πάθει τίποτα χειρότερο ο Στρατηγός αυτές τις μέρες, φορτισμένος από τον θάνατο του γιού του και τα ψεμματα που νανκάλυψαν αυτοί οι δειλοί τύποι για να τον απαξιώσουν... Αξίζει να σημειώσουμε ότι ακόμη κι αυτή την ώρα ο Στρατηγός Ντερτιλής παραμένει ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ μη τυχόν και... δραπετεύσει...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου