Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Επτά Αστυνομικοί κατηγορούμενοι για την απόδραση του Αλβανού βαρυποινίτη

Η σύλληψη του 40χρονου Αλβανού βαρυποινίτη στον Κόκκινο Μύλο λίγες μόλις ώρες μετά την κινηματογραφική απόδρασή του από το νοσοκομείο Τρικάλων, δεν ήταν αρκετή για να μην παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη επτά αστυνομικοί οι οποίοι θεωρήθηκαν υπαίτιοι γι’ αυτή!

 Η Εισαγγελία Τρικάλων άσκησε ποινική δίωξη για απόδραση και για απελευθέρωση κρατούμενου από αμέλεια σε τέσσερις αστυνομικούς της εξωτερικής φρουράς των Φυλακών Τρικάλων και άλλους τρεις άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, οι οποίοι συμμετείχαν στην μεταφορά του Αλβανού στο νοσοκομείο και είχαν την ευθύνη φύλαξής του.

Οι έξι από τους κατηγορούμενους έδωσαν κατάθεση στην Ασφάλεια Τρικάλων και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο ένας από τους εξωτερικούς φρουρούς των φυλακών κατέθεσε σε συναδέλφους του από την Ασφάλεια Καρδίτσας στην ωτορινολαρυγγολογική κλινική του νοσοκομείου Καρδίτσας όπου νοσηλεύεται. Ο αστυνομικός που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ακοή του, καθώς ένας από τους συνεργούς του βαρυποινίτη πυροβόλησε δίπλα στον κρόταφό του και από τύχη γλίτωσε τον θάνατο!


Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού των Τρικάλων το ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην απόδραση του Αλβανού κρατουμένου και την μοτοσικλέτα των δραστών, που είχε κλαπεί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης από την Γλυφάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου