Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Το Δράσις κες καλεί στη συνέλευση της εφεκ Αθήνας...

Το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. σας καλεί στη Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ε.Κ Αθήνας την Κυριακή 13 Μαΐου 2012. Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο του συλλόγου. Είναι η διαδικασία κατά την οποία ακούγονται όλες οι απόψεις, οι τοποθετήσεις και οι θέσεις των παρατάξεων για το Εθνικό καθώς και για τα φοιτητικά ζητήματα. Τα ψηφίσματα και οι αποφάσεις της Γ.Σ. δεσμεύουν το σύλλογο και το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Κ. μέχρι και την επόμενη διεξαγωγή της. Θέση του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. για την καλύτερη ενημέρωση των φοιτητών είναι πως πρέπει στις συνελεύσεις να διεξάγονται ερωτήσεις προς τους εκπροσώπους των παρατάξεων, αλλά και πως πρέπει να διεξάγονται όσο το δυνατό περισσότερες Γ.Σ κάθε χρόνο.

Σε καλούμε να συμπορευτείς μαζί μας για να δώσουμε ηχηρό το μήνυμα πως «Η γης δεν έχει κρικέλια για να την πάρουν στον ώ?ο και να φύγουν μήτε ?πορούν, όσο κι αν είναι διψασ?ένοι να γλυκάνουν το πέλαγο, ?ε νερό ?ισό δρά?ι.» Να περάσουμε το μήνυμα πως με τα επαναπροσεγγιστικά πανηγυράκια δεν πάμε στην ΚΕΡΥΝΕΙΑ. Να βροντοφωνάξουμε πως Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Ελάτε να τους πούμε πως απελευθέρωση είναι η μοναδική λύση, και πως θα είμαστε ενάντια σε κάθε σχέδιο ξεπουλήματος της εθνικής μας σκέψης και συνείδησης. Πρέπει να τους δείξουμε πως οι φοιτητές της Αθήνας έχουν καταλάβει πλέον τα ύπουλα σχέδια τους.


Στις καθιερωμένες συνεδρίες της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας υπάρχει τεράστια σύμπτυξη απόψεων όλων των υπολοίπων κομματικών παρατάξεων, στο ότι το πρόβλημα μας δεν είναι ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ αλλά πρόβλημα δικοινοτικό μεταξύ «Ελληνοκυπρίων» και «τουρκοκυπρίων».


Οι βάρβαροι κατακτητές βεβήλωσαν εκκλησίες, ιστορικά μνημεία, έδιωξαν με τη βία διακόσες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ και τους μετέτρεψαν σε πρόσφυγες. Σκότωσαν, βίασαν γυναίκες και παιδιά, λεηλάτησαν τα σπίτια μας, κράτησαν αιχμαλώτους και έκαναν τα αίσχιστα σ' αυτούς που παρέμειναν εγκλωβισμένοι.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ


Όλα τα προηγούμενα χρόνια βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές. Με μια Πρωτοπορία να ελίσσεται ψηφοθηρικά φορώντας το πατριωτικό της πρόσωπο και διώχνοντας τον κόσμο της όταν αρχίσουν τα σημαντικά ψηφίσματα αναφορικά με το Κυπριακό , διότι ουσιαστικά είναι ένα και το αυτό με την Προοδευτική. Μια Προοδευτική που καταρρίπτεται γι'αυτήν ο τίτλος της «φοιτητομάνας», και που με τα διάφορα ψηφίσματα της επιβεβαιώνει με τον χειρότερο τρόπο την εθνοπροδοτική της τάση. Μια Αναγέννηση που επιδίδεται σε αγώνα για να πείσει ότι διαφέρει αλλά που ουσιαστικά αποτελεί ανέκαθεν υποχείριο στις παρατάξεις του ΔΗΣΑΚΕΛ, και με έναν Αγώνα ο οποίος ποτέ δεν καλεί τον κόσμο τους στις Γ.Σ γιατί φοβάται να μην τον χάσει.


ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΝΑ ΦΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ «ΦΟΙΤΗΤΟΠΑΤΕΡΕΣ» , ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΟΡΟΙ..

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΝΩΝΕΙ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Κ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/5/2012 Η ΩΡΑ 13:00
ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
(ΕΓΓΡΑΦΕΣ 09:00-12:00)
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ.
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΖΕΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΨΗΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου