Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Χυλόπιτα απο την ΓΣΕΕ στον Τσίπρα!

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΠΕΤΣΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΜΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΧΥΛΟΠΙΤΑ... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ. ΣΥΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ...

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΓΣΕΕ στην πρόσκληση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για συνάντηση, ώστε να συζητηθούν, όπως αναφέρει η Συνομοσπονδία, οι προγραμματικοί στόχοι της νέας κυβέρνησης.


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, «ως συνδικαλιστικός φορέας δεν εμπλέκεται στις συνταγματικά προβλεπόμενες διαδικασίες και τις θεσμικές συναντήσεις για τη συγκρότηση κυβέρνησης. Ως εκ τούτου παρέλκει η συμμετοχή της σε συγκέντρωση που κάλεσε ο εντολοδόχος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρας ''...για να συζητήσει τους προγραμματικούς στόχους της νέας κυβέρνησης''».


Σημειώνει ωστόσο ότι «εάν και εφόσον η νέα αυτή κυβέρνηση σχηματισθεί, θα προσέλθει σε συνάντηση με τους εκπροσώπους της προκειμένου να θέσει τα μεγάλα προβλήματα των εργαζομένων που είναι τα πρώτα και μεγάλα θύματα των άδικων, άνισων και αναποτελεσματικών πολιτικών που κατ΄επιταγή και των δανειστών ασκούνται στη χώρα μας καθώς και γενικότερα τα προβλήματα της χώρας και της ευρωπαϊκής της προοπτικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου