Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Εμπόδισαν έλληνες να δουλέψουν στον κάμπο της Ημαθίας, και έδωσαν δουλειές στους Αλβανούς

Καλησπέρα ειμαι απο την Βέροια και θέλω να καταγγείλω οτι εχθές το μεσημέρι είδα στο ΘΕΜΑ για το κάλεσμα των Νέων Αγροτών Ημαθίας, για εργασία Ελλήνων στα χωράφια,μόνο που τα ΜΜΕ αναφέρθηκαν σε αυτο το θέμα
αφού έληξε η προθεσμία των ετήσεων, κανένα ΜΜΕ δεν είπε κουβέντα για έναν ολόκληρο μήνα που γίνονται οι αιτήσεις η Ένωση Νέων Αγροτών Ημαθίας έστειλε ενημερώσεις στον Ο.Α.Ε.Δ. και στους Δήμους, οι Δήμοι δεν ήξεραν τίποτα για το θέμα λέγανε σε όποιος τηλεφωνούσε, ο Ο.Α.Ε.Δ. δεν ενημέρωνε κανέναν...Το τηλέφωνο της Ένωσης Νέων Αγροτών Ημαθίας ειναι κλειστό δεν απαντάει κανείς 6975807463 και το mail επίσης δεν λειτουργεί... ena.imathias@windowslive.com

Το τηλέφωνο και το μαιλ δεν λειτουργούν, οι δήμοι και τα ΜΜΕ κάνανε την πάπια και χθές βγήκαν όλοι και λέγανε οτι οι έλληνες δεν θέλουν να δουλέψουν, και βάζους ώς παράδειγμα τους Αλβανούς που κάθε χρόνο εδώ και πόσα χρόνια ξέρουν πότε ζητάνε εργάτες γής οι αγρότες, εαν δεν δούλευαν τόσα χρόνια στην γή δεν θα ξέρανε πότε θέλουν εργάτες γής.

Νίκος, απο Βέροια 22 ετών
imathia-newsΣκέτη προπαγάνδα.Οι ''τεμπέληδες'' Έλληναράδες (όπως έγραφαν χαρακτηριστικά κάποιοι που βιάστηκαν να αναδημοσιεύσουν) και οι ''δουλευταράδες'' Αλβανοί.

Εκατοντάδες που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν για τη δουλειά δεν μπόρεσαν να ενημερωθούν για τις αιτήσεις γιατί βρήκαν κλειστές πόρτες και δεν υπήρχε επαρκής ενημέρωση ούτε καν στη περιοχή της Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου