Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Έκρηξη έξω απο το αστυνομικό τμήμα κορυδαλού...

Τα κίνητρα και τις προθέσεις του 29χρονου που στις 2.25 τα ξημερώματα πέταξε την αυτοσχέδια κροτίδα πίσω από το ΑΤ Κορυδαλλού προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας.
Μπορεί ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες να υποστήριξε ότι στόχος ήταν μια γυναίκα στην διπλανή πολυκατοικία από το αστυνομικό τμήμα, με την οποία είχαν οικονομικές διαφορές, ωστόσο αυτό δεν πείθει τους αστυνομικούς που ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Ψάχνουν μέσα από το παρελθόν του νεαρού δράστη να δουν αν είχε διασυνδέσεις με το «χώρο των Εξαρχείων » αν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και ποια είναι η σχέση του με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Όλα ξεκίνησαν μέσα στη νύχτα όταν έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού.


Η ισχύς δεν ήταν μεγάλη, ωστόσο ήταν αρκετή για να σπάσουν τζάμια τόσο του Α.Τ. Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν έναν 29χρονο άνδρα που είχε πάνω του μια κουκούλα και ένα ζευγάρι γάντια.Ο δράστης είχε φτιάξει έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό αποτελούμενο από 4-5 κροτίδες Το Α.Τ. Κορυδαλλού είχε μπει στο παρελθόν στο στόχαστρο της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών», η οποία επιτέθηκε με πυροβολισμούς και χειροβομβίδα στο τμήμα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου