Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΙΩΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

Ένα μήνα μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του στην Αθήνα, επισκέπτεται τη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία

, ο νέος τούρκος πρέσβης στην χώρα μας Κερίμ Ουράς.

Ο Κ. Ουράς θα φθάσει στην Κομοτηνή την Πέμπτη 8 Μαρτίου, όπου θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Άρη Γιαννακίδη, το Δήμαρχο Κομοτηναίων Γιώργο Πετρίδη, με το βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν ενώ θα έχει επαφές και με εκπροσώπους μη κυβερνητικών οργανώσεων στην περιοχή.


Ο Τούρκος πρέσβης θα παρακαθίσει σε γεύμα που παραθέτουν επ’ ευκαιρία της επίσκεψης του ο Περιφερειάρχης κ. Γιαννακίδης κι ο Πρέσβης, Διευθυντής του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων Αλέξανδρος Αλεξανδρής, σε εστιατόριο της Κομοτηνής.


Το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Ουράς θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Ιάσμου ενώ αργότερα το βράδυ θα παραβρεθεί σε δείπνο που οργανώνεται προς τιμή του στην έδρα του καλλικρατικού Δήμου.


Σε Δήμο Ξάνθης και Μύκης


Την Παρασκευή το πρωί ο Τούρκος Πρέσβης θα επισκεφθεί την Ξάνθη όπου θα έχει διαδοχικές επαφές με τους Δήμαρχους Ξάνθης και Μύκης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα επιστρέψει στη Ροδόπη, για να επισκεφθεί και το Δήμο Αρριανών, όπου θα έχει επαφές με το Δήμαρχο Ιμπραήμ Σερήφ.


Λίγο πριν την αναχώρηση του για την Αθήνα από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης το Σάββατο. ο κ.Ουράς θα πραγματοποιήσει επίσκεψη και στο Δήμο Καβάλας. 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου