Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΡΟΥΜΑΝΟΙ "ΣΗΚΩΣΑΝ" ΜΙΣΟ ΤΟΝΟ ΚΡΑΣΙ!

Κρασί για μια… ζωή θα είχαν εξασφαλίσει τα μέλη μιας σπείρας Ρουμάνων διαρρηκτών, αν δεν έπεφταν στα χέρια της Αστυνομίας! Εκτός από τον μισό τόνο (!) που είχαν κλέψει από ένα σπίτι στα Λεχαινά Ηλείας, εξιχνιάστηκαν άλλες δυο διαρρήξεις και η έρευνα για την δράση τους συνεχίζεται.
Οι έξη αλλοδαποί -πέντε άνδρες ηλικίας 45, 41, 38, 21 και 21 χρόνων και μια 27χρονη γυναίκα- είχαν διαρρήξει την αποθήκη ενός 66χρονου στα Λεχαινά και είχαν «σηκώσει» έξη πλαστικά δοχεία με 500 κιλά κρασί αξίας 2.000 ευρώ! Όμως, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ανακάλυψαν γρήγορα τα ίχνη τους και εντόπισαν τα κρησφύγετά τους στα Λεχαινά και την Ανδραβίδα, όπου βρήκαν το μεγαλύτερο μέρος από το κλεμμένο κρασί.
Στους ίδιους χώρους βρέθηκαν πολλά κλεμμένα ηλεκτρονικά είδη και εργαλεία και οι Ρουμάνοι ομολόγησαν άλλες δυο διαρρήξεις που είχαν κάνει τις τελευταίες τέσσερις ημέρες στα Λεχαινά. Από ένα λογιστικό γραφείο είχαν αρπάξει ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 2.000 ευρώ και από το γκαράζ μιας κατοικίας μηχανήματα, εργαλεία και δυο κάμερες παρακολούθησης αξίας 2.000 ευρώ. Οι δράστες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου