Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ... ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΜΑΝΤΑΤΖΗ! ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙ;

Λίγο πριν την κρίσιμη ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο μειονοτικός βουλευτής Ξάνθης εξαπολύει σε τηλεοπτική του συνέντευξη που θα μεταδοθεί απόψε σφοδρή επίθεση κατά Παπανδρέου και Ξυνίδη, προαναγγέλοντας την αποχώρησή του από το κόμμα ΜΕ ΠΟΙΕΣ (ΔΥΟ)ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ "ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ";
Ο μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με κοιτάζει μέσα στα μάτια, διακρίνω μέσα σε αυτά λίγη «υγρασία και πολύ συγκίνηση» και ανοίγει διάπλατα τη καρδιά του.
«Φεύγω από το ΠΑΣΟΚ, γιατί θέλω να βλέπω τον κόσμο στα μάτια! Benden buray kadar. Από μένα μέχρι εδώ....»

Μεσημέρι της Τετάρτης και στο γραφείο του μειονοτικού βουλευτή με περιμένει ο ίδιος και πάνω από την καρέκλα που κάθεται, μια φωτογραφία μεγάλης φιλίας με τον Γιώργο Παπανδρέου....
Ακολουθεί η συνέντευξη στην ΕΓΝΑΤΙΑ τηλεόραση. Όπου πλέον ο μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης είναι σωστός χείμαρος....
Ξεχωρίζω μερικές φράσεις του....

-Απογοητεύτηκα όχι τόσο από τον Παπανδρέου, όσο από τον «περίγυρό» του....

-Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και δεν θα πάω καν να ψηφίσω στις εσωκομματικές εκλογές...

-Τραγικές στιγμές περνάει η χώρα, βλέπω τη φτώχια και πονάει η καρδιά μου!

Ιδιαίτερα η μειονότητα, υποφέρει περισσότερο...

-Στάσιμα όλα τα θέματα της μειονότητας και ιδίως αυτό των Μουφτήδων. Υποκριτική κωλυσιεργία για τα βαριά πρόστιμα στο τζαμί της Σμίνθης

-Δεν μπορεί ν’ αλλάξει η Ελλάδα με αυτούς τους ανθρώπους...

-Πρέπει να ανατραπεί το υπάρχον πολιτικό σύστημα....

Καταστρέφουμε το σύστημα υγείας και δεν υπάρχει κράτος Πρόνοια. Όταν αυτοί οι δύο άξονες δεν λειτουργούν, τότε δεν έχουμε κράτος.

-Καμιά ανάπτυξη στη Ξάνθη, παρά το γεγονός ότι είχαμε Υπουργό Ανάπτυξης...

-Αποκλείω να κατέβω με ΛΑ.Ο.Σ, Μπακογιάννη, Αντώνη Σαμαρά και ΠΑΣΟΚ....Πρώτα θα ρωτήσω τους ψηφοφόρους μου και μετά θα αποφασίσω!

(Σ Σ. Σήμερα στις 10 το βράδυ, καθίστε και δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του μειονοτικού βουλευτή στον Ιπποκράτη Γαλάτη και στην ΕΓΝΑΤΙΑ τηλεόραση και θα πολυσυζητηθεί....Πανελλήνια!)

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Κυβερνητικός Βουλευτής κος Μάντατζη Τσετίν πάντως στη συνέντευξη που μου παραχώρησε εχθές και θα μεταδοθεί σήμερα από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στις 10 το βράδυ ήταν ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ!!! Τόνισε ότι και εδώ και 2 χρόνια ήταν αρνητική η κυβέρνηση (Παπαδήμου) απέναντι του, τον απογοήτευσε ο κος Παπανδρέου και τόνισε ότι δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα στην χώρα μας μ’ αυτούς τους ανθρώπους.

Συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει να ανατραπεί το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Έχουμε πάρει σημαντικές αποφάσεις, όμως η κατάσταση στην χώρα μας είναι τραγική. Καταστρέφουμε το σύστημα υγείας και δεν υπάρχει κράτος Πρόνοια. Όταν αυτοί οι δύο άξονες δεν λειτουργούν, τότε δεν έχουμε κράτος.

Και κατέληξε λέγοντας πως δεν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής ξανά του ΠΑΣΟΚ όσο υπάρχουν σ’ αυτό σημερινοί πολιτικοί παράγοντες. Ο ίδιος δεν πρόκειται να πάρει μέρος στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ και δεν θα πάει καθόλου, οπότε δεν πρόκειται να ψηφίσει κανέναν για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει με σκληρή γλώσσα κατά του Γιώργου Παπανδρέου, του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη αλλά και του Σωκράτη Ξυνίδη γιατί όπως είπε «δεν έκαναν τίποτα για την περιοχή μας, αλλά ούτε και για την μειονότητα που ζήτησε απλά πράγματα αλλά δεν εισακούσθηκε σε τίποτα.

Γι’ αυτό πήρε την απόφαση να μην είναι εκ νέου υποψήφιος με αυτό το ΠΑΣΟΚ χωρίς όμως να πει ότι αποσύρεται από την πολιτική. Άφησε ανοιχτό ότι μπορεί να είναι υποψήφιος ή με την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη ή με τον ΣΥΡΙΖΑ του κου Τσίπρα απέκλεισε μια κάθοδο του με ΛΑΟΣ- ΝΔ- Μπακογιάννη και ΠΑΣΟΚ. 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου