Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Γιος δημοτικού συμβούλου μαχαίρωσε υπάλληλο της Δημοτικής Αστυνομίας...γιατί νόμιζε ότι ήταν αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ!

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι στην Βούλα.

Αιματηρή κατάληξη είχε πριν από λίγη ώρα ο άγριος καυγάς ανάμεσα στον γιο ενός δημοτικού συμβούλου της Βούλας και σε δημοτικό αστυνομικό αστυνομικό της περιοχής, όταν ο πρώτος θεώρησε ότι το θύμα ήταν ο αστυνομικός που για κάποιο λόγο πριν από λίγες ημέρες του είχε κάνει ... προσαγωγή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ευέξαπτος επιτέθηκε φραστικά στο δημοτικό αστυνομικό ο οποίος ήταν μέσα στο περιπολικό του στην κεντρική πλατεία και παρά την άρνηση του τελευταίου ότι σχετίζεται με οποιαδήποτε προσαγωγή και τις κατ' επανάληψη -σύμφωνα τουλάχιστον με αστυνομικές πηγές- διαβεβαιώσεις του ότι πρόκειται για δημοτικό αστυνομικό και όχι για στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο καυγάς πήρε διαστάσεις και όταν τα αίματα άναψαν για τα καλά, ο γιος του στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον δημοτικό αστυνομικό.


Αυτή την ώρα ο φερόμενος ως δράστης του μαχαιρώματος βρίσκεται στο αρμόδιο τμήμα ασφαλείας, ενώ ο δημοτικός αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο χωρίς ευτυχώς να υπάρχει απειλή για τη ζωή ή τη σωματική ακεραιότητα του. 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου