Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Γιος δημοτικού συμβούλου μαχαίρωσε υπάλληλο της Δημοτικής Αστυνομίας...γιατί νόμιζε ότι ήταν αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ!

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι στην Βούλα.

Αιματηρή κατάληξη είχε πριν από λίγη ώρα ο άγριος καυγάς ανάμεσα στον γιο ενός δημοτικού συμβούλου της Βούλας και σε δημοτικό αστυνομικό αστυνομικό της περιοχής, όταν ο πρώτος θεώρησε ότι το θύμα ήταν ο αστυνομικός που για κάποιο λόγο πριν από λίγες ημέρες του είχε κάνει ... προσαγωγή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ευέξαπτος επιτέθηκε φραστικά στο δημοτικό αστυνομικό ο οποίος ήταν μέσα στο περιπολικό του στην κεντρική πλατεία και παρά την άρνηση του τελευταίου ότι σχετίζεται με οποιαδήποτε προσαγωγή και τις κατ' επανάληψη -σύμφωνα τουλάχιστον με αστυνομικές πηγές- διαβεβαιώσεις του ότι πρόκειται για δημοτικό αστυνομικό και όχι για στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο καυγάς πήρε διαστάσεις και όταν τα αίματα άναψαν για τα καλά, ο γιος του στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον δημοτικό αστυνομικό.


Αυτή την ώρα ο φερόμενος ως δράστης του μαχαιρώματος βρίσκεται στο αρμόδιο τμήμα ασφαλείας, ενώ ο δημοτικός αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο χωρίς ευτυχώς να υπάρχει απειλή για τη ζωή ή τη σωματική ακεραιότητα του. 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου