Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ... ΕΓΚΥΡΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ: ΔΙΑΓΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! ΣΩΠΑ, ΡΕ ΣΥ ΠΑΝΤΕΛΗ...

«Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα και απαιτούν υπευθυνότητα -και μόνο υπευθυνότητα- από όλους. Οτιδήποτε άλλο δεν βοηθά», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup.
Ο κ. Καψής τόνισε ότι «ύστερα από σκληρή διαπραγμάτευση με την Τρόικα που διεξήγαγαν ο Πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί, με τη στήριξη των κομμάτων, πετύχαμε μια συμφωνία που θα μας επιτρέψει να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση της χώρας για τα επόμενα χρόνια».
Συνεχίζοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε πως «όπως φάνηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup, βρισκόμαστε ακόμη στη μέση της διαδρομής» και σημείωσε ότι «έχουμε πετύχει πολλά, θα πρέπει όμως να γίνουν πολύ περισσότερα».
«Το κύριο μέλημά μας σήμερα είναι να διασφαλίσουμε την υλοποίηση αυτής της συμφωνίας», υπογράμμισε ο κ. Καψής, σημειώνοντας ότι «πρώτο βήμα θα είναι η ψήφισή της από τη Βουλή, που θα υποδηλώνει και τη δέσμευση των κομμάτων στους στόχους και τις πολιτικές του νέου οικονομικού προγράμματος».
«Είναι ώρα να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Χρειαζόμαστε πράξεις και όχι λόγια», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου