Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ!

Νεκρός βρέθηκε από συναδέλφους του, 29χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ εντός των εγκαταστάσεων της υπηρεσίας στον τέταρτο όροφο επί της οδού Καστσιμίδη. Την είδηση μετέδωσε πρώτο το thestival.gr, κάνοντας ανοικτά λόγο για αυτοκτονία του 29χρονου με το υπηρεσιακό του περίστροφο. Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχε η zougla.gr με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, επίσημα η αστυνομία αρνείται να δώσει περαιτέρω πληροφορίες, περάν του γεγονότος του θανάτου του αστυνομικού- πιθανότατα από πυροβολισμό, καθώς αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 29χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του περίστροφο λίγες ημέρες πριν την τέλεση του γάμου του, επιλέγοντας να βάλει τη σκανδάλη στο στόμα του.


Ο 29χρονος υπηρετούσε μόνιμα ως σκοπός. Η βάρδιά του έληξε στις 14:00. Τον βρήκε δύο ώρες αργότερα ο φίλος του στις 16:00, ενώ σύμφωνα με τους συναδέλφους επρόκειτο για έναν άνθρωπο ήπιων τόνων.


Στις εγκαταστάσεις που εδρεύουν τα ΜΑΤ βρίσκεται από τις 17:00 ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου