Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΪΛΑ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ! "ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΛΥΣΕΙΣ"

Την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών υποδέχτηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Ακούγοντας τα παράπονά τους για το πώς τις αντιμετωπίζει η πολιτεία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σχολίασε: «μακάρι να ήμουν εγώ στην κυβέρνηση και να έδινα λύσεις σε κάποια θέματα».

«Προσφέρετε μία δροσερή αύρα, τη διακεκαυμένη περίοδο που περνάμε. Είναι σημαντικό πως προβάλλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Έχουμε χάσει τη δύναμή μας αλλά εσείς με τις επιτυχίες σας, μας κάνετε εθνικά υπερήφανους. Γνωρίζω ότι διατηρείτε παράπονα και τα παράπονά σας είναι δίκαια. Μακάρι να ήμουν εγώ στην Κυβέρνηση και να έδινα λύσεις σε κάποια θέματα. Έχετε πέσει θύματα μιας δύσκολης περιόδου για την ελληνική κοινωνία. Αποτελείται την χρυσή εξαίρεση, αφού δίνοντας το εκατό τις εκατό της ψυχής σας και με πενιχρά μέσα, καταφέρνετε να παραμένετε στην κορυφή του κόσμου», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος προς τις αθλήτριες της εθνικής μας ομάδα πόλο.


Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μορφέσης, ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για την ομάδα η επίσκεψή τούς, για μία ακόμη φορά, στο Προεδρικό Μέγαρο «Προβλήματα υπήρχαν και υπάρχουν. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατευθύνει πως πρέπει να βρεθούν οι λύσεις. Χρειαζόμαστε τις λύσεις γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».


Στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας συμμετείχαν οι αθλήτριες που πήραν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου