Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΑΡΓΙΟΡΗ ΤΣΑΡΚΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ... ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

"Θα περάσουμε πάρα πολλά χρόνια φτώχειας και ύφεσης" είπε η Μαριέττα Γιννάκου , με δηλώσεις της στο flashfm, όπου έκανε λόγο και για τον κίνδυνο της χροκοπίας που υφίσταται ακόμα η Ελλάδα.
"Σε καμία περίπτωση δεν έχει περάσει ο κίνδυνος της χρεοκοπίας. Ποτέ δεν είχε απομακρυνθεί, τώρα είναι πιο κοντά. Η ελληνική πλευρά υπόσχεται ορισμένα πράγματα ότι θα τα κάνει, δεν τα κάνει, δεν κάνει διαρθρωτικές αλλαγές. Και ότι εν πάση περιπτώσει το σύστημα δεν είναι αξιόπιστο. Θα ζήσουμε σκηνές χειρότερες απ’ αυτές της γερμανικής κατοχής στην χώρα μας αν ξαναγυρίσουμε στο νόμισμα"
Με ακόμα πιο γλαφυρό τρόπο είχε περιγράψει το ίδιο σκηνικό η Μαριέττα Γιαννάκου με χτεσινές δηλώσεις της στη ΝΕΤ , όπου υποστήριξε πως: "Αν πάμε στη δραχμή, θα περάσουμε χειρότερα κι από τις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού, τις πιο φτωχές. Θα περιμένουν ουρές για να αγοράσουν κάτι ελάχιστο. Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όσοι μιλούν για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα»

Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε εφιαλτικά σενάρια σε περίπτωση επιστροφής της δραχμής. «Θα έχουμε ρεύμα μόνο δυο ώρες την ημέρα, όπως είχαν οι Αλβανοί που πουλούσαν το υπόλοιπο ρεύμα σ' εμάς. Θα περιμένουμε στην ουρά για μισό κιλό κουνουπίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά... 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου