Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ ΝΕΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΣΣΑ

Στην πόλη της Ηπείρου την Άρτα και κάπου κοντά στη Παρηγορήτισσα σύμφωνα με της πηγές μας εγκαινιάστηκε ενα νέο αλβανικό σχολειό το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι οτι δεν ακούστηκε και πολύ στην αρτινη κοινωνία.. και αυτο προκάλεσε μερικές καλοπροαίρετες απορίες για αυτή τη λειτουργία του σχολείου, και το λεμε αυτο διότι αυτοι οι λιγοι αρτινοί της περιοχής που άκουσαν οτι εγκαινιάστηκε αυτό το αλβανικό σχολειό, αναρωτήθηκαν τα μαθήματα στης αλβανικής ιστορίας θα γράφουν οτι και στην Αλβανία ; !.. το οτι δηλαδή η (μεγάλη) Αλβανία ειναι λίγο πιο κατω απο την πόλη της Άρτας;.!!. ειναι ενα ερώτημα για τους ατρινους , γιατι δε λεμε τα αλβανοπουλα να μη διδάσκονται την γλώσσα τους.. αλλά στην Ελλάδα ή αναλόγως σε καθε αλλη χώρα του κόσμου οπως και να το κάνουμε , δε θα τανε ωραία τα παιδιά βγαίνοντας απο την τάξη διδασκαλίας να φωνάζουν εδώ είναι η Αλβανία ή κάτι το αντίστοιχο.. χτυπάει λιγο άσχημα.. αυτα να μου πειτε ειναι θέματα των αρμοδίων υπουργείων και γενικότερα των καλών σχέσεων με τη γείτονα χώρα , διότι αν ολοι αυτοι σήμερα κοιτάνε ,στο ποιος θα ειναι ο νεος πρόεδρος στο κόμμα ή ποτε θα γινει ο καθένας πρωθυπουργός, δεν φταίνε μετά άλλοι να μας καλόβλέπουν..!

1 σχόλιο:

  1. ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΤΗ, ΤΗ, ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....

    isxys.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή