Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

"ΛΟΥΚΕΤΟ" ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΚΙΝΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ... ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ Ο "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ"...

Υπερσύγχρονο εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας ηρωίνης και κοκαΐνης κατάφερε να εντοπίσει στον Νέο Κόσμο η Δίωξη Ναρκωτικών, έπειτα από πολυήμερες έρευνες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Αλβανός υπήκοος που έστησε το εργαστήριο της ηρωίνης παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές.

Το 2005 ο 47χρονος είχε συλληφθεί από τη Δίωξη καθώς είχε στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, τις οποίες διακινούσε σε τοξικομανείς της Αθήνας. Το δικαστήριο τον είχε καταδικάσει σε πολυετή κάθειρξη, αλλά έπειτα από ένα χρονικό διάστημα στις φυλακές άρχισε να παίρνει τις πενθήμερες άδειες που δικαιούται από τον νόμο.

Στην αρχή ήταν τυπικός και επέστρεφε στη φυλακή την καθορισμένη ημερομηνία. Βέβαια, αυτό το έκανε για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αρχών, καθώς κατά τη διάρκεια των πενθήμερων αδειών ο Αλβανός έστηνε το νέο του δίκτυο για τη διακίνηση ναρκωτικών…

Οταν πια όλα ήταν έτοιμα, ο 47χρονος πήρε κανονικά την άδειά του, αλλά δεν ξαναγύρισε στις φυλακές, καθώς η «δουλειά» ήταν έτοιμη.

Η σύλληψή του επετεύχθη μετά από πληροφορίες που είχαν στην Δίωξη για έναν Αλβανό που νόθευε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης στον Νέο Κόσμο. Επειτα από συντονισμένες έρευνες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να εντοπίσουν τον παλιό τους γνώριμο, εισέβαλαν στο εργαστήριο και τον έπιασαν στα πράσα. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου