Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗ​ΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

Για πρώτη φορά από την σύσταση του ελληνικού κράτους, έβαλαν «λουκέτο» οι φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας, λόγω του ασφυκτικού υπερπληθυσμού τους. Οι διευθυντές των δύο αυτών φυλακών απέστειλαν έγγραφο στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στις εισαγγελικές αρχές της χώρας, με το οποίο γνωστοποιούν ότι δεν έχουν χώρο για άλλους κρατούμενους και κλείνουν τις πόρτες των φυλακών που διευθύνουν.

Μετά την εξέλιξη αυτή δημιουργούνται τεράστια προβλήματα τόσο στα Αστυνομικά τμήματα της πρωτεύουσας, όσο και της Χαλκίδας, όπως, επίσης, και στο Μεταγωγών, καθώς θα στοιβάζονται κατά εκατοντάδες οι κρατούμενοι σε αυτά. Όπως, επίσης, προβλήματα θα δημιουργηθούν και σε πολλά δικαστήρια της χώρας, καθώς δεν θα γίνονται μεταγωγές υποδίκων και καταδίκων, με αποτέλεσμα να αναβάλλονται οι δίκες αλλά και να υπάρχει κίνδυνος παραγραφής πολλών αδικημάτων. Υπενθυμίζεται ότι αύριο στη Βουλή θα συζητηθούν μέτρα αποσυμφόρησης των φυλακών, που προτείνει το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Λοιπόν τα αστεία τέλειωσαν.Το 80% των εγκλείστων στις φυλακές είναι αλλοδαποί. Αντί να προσπαθούν να περάσουν τα μέτρα αποσυμφόρησης των φυλακών με το να βγάλουν τους εντός ληστές και φονιάδες όξω και να βάλουν μέσα τους απόξω, ήλθε η ώρα να αρχίσουν εδώ και τώρα οι ομαδικές και σωρηδόν απελάσεις όλων των ξενόφερτων εγκληματιών και να παρθούν αυστηρότερες τιμωρίες ποινικές που θα φτάνουν μέχρι τη θανατική ποινή για να αποτραπεί στον επίδοξο εγκληματία να λέει τι είχα και τι έχασα αν με χώσουν στη στενή.!

Εάν δεν γίνουν τώρα αυτά, και να βγάλετε τους εγκληματίες και τους φονιάδες πρόσκαιρα έξω, και πάλι οι φυλακές σε λίγους μήνες θα έχουν τιγκάρει αφού δεν φυλάσσονται τα σύνορα με το στρατό και τις σφαίρες και δεν γίνονται άμεσες και σωρηδόν απελάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου