Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Σε τέτοιους καιρούς απαξίωσης του πολιτικού ζητήματος, ο Λαός ψάχνει εναλλακτικές λύσεις.
Ψάχνει για νέα άφθαρτα πρόσωπα.
Αυτή την επιλογή του δίνει η Αριστερά.

Το κατά πόσο ικανή να κυβερνήσει αυτή η "εναλλακτική λύση" είναι "άλλου παπά 'βαγγέλιο"...
Εμάς την πάγια θέση μας την γνωρίζετε...
Πριν όμως μπείτε πίσω από τον παραβάν σε κάποιο σχολείο της περιοχής σας για να ψηφίσετε καλό θα ήταν να διαβάσετε αυτό το άρθρο:

Ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ/ΣΥΝ για το "Μακεδονικό";
Την ίδια περίοδο τ.ο. του ΣΥΡΙΖΑ από όλη την Ελλάδα διοργανώνουν εκδρομές στο ψευδοκράτος των Σκοπίων, εννοείται αποκαλώντας το "Δημοκρατία της Μακεδονίας" 

Και για την αυτόνομη Θράκη και την τουρκική μειονότητα ;;;

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει «τουρκική» μειονότητα…

Μόλις πέρυσι, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ν. Ξάνθης Νίκος Καλιαμπάκας, συνοδευόμενος από τον βοηθό του γραμματέα Ξάνθης και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη με το ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία και Ξάνθη, Χουσείν Ζεϊμπέκ, φρόντισε να επισκεφθεί τα γραφεία της "Τουρκικής Ένωσης Θράκης". Συνάντησαν τον πρόεδρο της "Τουρκικής ΨευτοΈνωσης" Αχμέτ Καρά.
Ο Χουσείν Ζεϊμπέκ αφού τους μίλησε για την υποψηφιότητά του, δεσμεύθηκε πως αν εκλεγεί θα πολιτευθεί με τρόπο που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της "μειονότητας"...Πως ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύεται τα αυθόρμητα κινήματα του Ελληνικού Λαού (Αγανακτισμένοι, Δεν Πληρώνω, κ.λπ.)

"Καπέλωμα" των Αγανακτισμένων του Συντάγματος από ΣΥΡΙΖίτες.

«Η κοσμοπλημμύρα των δεκάδων χιλιάδων πολιτών, ιδιαίτερα νέων, που κατακλύζει κάθε βράδυ το Σύνταγμα και τις πλατείες σε όλη την Ελλάδα, διαμορφώνει μια νέα πραγματικότητα στη χώρα, που είναι δυνατόν, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, να αποβεί πολύ ελπιδοφόρα για μια θετική διέξοδο από την κρίση.
Οι αυθόρμητα γεμάτες πλατείες από κόσμο που αγωνιά και διαμαρτύρεται, δείχνουν ότι η χώρα έχει φτάσει σε ένα οριακό σταυροδρόμι όπου οι «από πάνω δεν μπορούν και οι από κάτω δεν αντέχουν»!
Σήμερα η θέση όλης της Αριστεράς και κάθε αριστερού-ής είναι στην πλατεία Συντάγματος και σε όλες τις πλατείες των πόλεων της χώρας, πλάι-πλάι με τους πολίτες που αγανακτισμένοι δυσφορούν και με το δικό τους τρόπο, αντιστέκονται.
Αυτή τη στιγμή η Αριστερά, σε όλες τις εκφράσεις της, αντί να είναι αμήχανη ή, ακόμα χειρότερα, να κρατά ανταγωνιστικές αποστάσεις ή και να ασκεί αφ’ υψηλού κριτική στο «κίνημα των πλατειών», οφείλει συμπαραταγμένη να στηρίξει αυτό το κίνημα.
Κυρίως, όμως, οι αριστερές δυνάμεις -και πρώτα απ’ όλα οι βουλευτές και τα στελέχη τους- οφείλουν να παρέμβουν στις πλατείες συντονισμένα, ενεργητικά, θετικά και δημιουργικά, χωρίς ηγεμονισμούς και «καπελώματα», προκειμένου να πουν και να ακούσουν, να προσανατολίσουν και να επαναπροσανατολιστούν, ώστε το αυθόρμητο αυτό κίνημα να κατακτήσει, μέσα από τις δικές του διαδικασίες, τα δικά του ριζοσπαστικά και προοδευτικά χαρακτηριστικά για να συμβάλλει στη μεγάλη προοδευτική δημοκρατική ανατροπή που έχει απόλυτα ανάγκη η χώρα».

30/05/2011 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλιο: