Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ανεξέλεγκτα δρουν οι εθνικιστικές Αλβανικές οργανώσεις στην Ελλάδα...Θα διανέμουν αλβανικά αλφαβητάρια σε μετανάστες

Η «ΑΚ», η οποία είναι μια καθαρά εθνικιστική Αλβανική οργάνωση που από ότι λένε πολλοί βορειηπειρώτες, την στηρίζει η Αλβανική μαφία και πολλοί ακροδεξιοί αλβανοί πρώην παραστρατιωτικοί δολοφόνοι του UCKA που ζουν στο εξωτερικό. Μετά τις εμετικές ανθελληνικές απόψεις που έχει διατυμπανίσει μέσω του διαδικτύου, τώρα έχει ως σύνθημα στην νέα της εκστρατεία «Fol vetëm shqip»/ «Μίλα μόνο αλβανικά».
Το προεδρείο της «Συμμαχίας» απαιτεί από όλες τις αλβανίδες μητέρες της διασποράς, να διδάσκουν στα παιδιά τους την αλβανική , ως τη μόνη τους μητρική γλώσσα.

Δείτε το Promotion της ΑΚ από το zougla.gr,που αντί να γράψει την αλήθεια για τα βρώμικα σχέδια των ΦΑΣΙΣΤΩΝ αλβανών,μας το παρουσιάζει σαν κάτι τελείως φυσικό.
Βέβαια αν κανένας Έλληνας έβγαινε και έλεγε τίποτα ακόμα και για τα βιβλία της Ρεπούση ή τις τακτικές της Δραγώνα έβγαινε και τον ξέσκιζε..ο ταρζάν.

Διαβάστε πως το παρουσιάζει και θα καταλάβετε...

Το αλβανικό κίνημα «Συμμαχία Κόκκινο και Μαύρο» (ΑΚ) εγκαινίασε την εκστρατεία του που είχε προγραμματίσει κατά την οποία θα χτυπήσει την πόρτα κάθε Αλβανού που ζει ως μετανάστης και που έχει αποκτήσει παιδιά και τα ανατρέφει μακριά από την μητρική γη.
 
Η «ΑΚ», η οποία σημειωτέων χαρακτηρίζεται ως εθνικιστική οργάνωση, έχει ως σύνθημα στην εκστρατεία «Fol vetëm shqip»/ «Μίλα μόνο αλβανικά».

Η «Συμμαχία» με τη συνεργασία του εκδοτικού οίκου ALBAS θα μοιράσει χιλιάδες αλφαβητάρια στην Ελλάδα, την Ιταλία, Αγγλία, ΗΠΑ, Βέλγιο , Πρέσεβο και στους Αλβανούς της Μιτρόβιτσας.

Το προεδρείο της «Συμμαχίας» απαιτεί από όλες τις αλβανίδες μητέρες της διασποράς, να διδάσκουν στα παιδιά τους την αλβανική , ως τη μόνη τους μητρική γλώσσα.

Στο πλαίσιο αυτής της εξόρμησης θα συμμετάσχουν όλοι οι εκπρόσωποι της «Συμμαχίας Κόκκινο και Μαύρο» που βρίσκονται στο Πρέσεβο, Ρώμη, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Μίτσιγκαν κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου