Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Αποκάλυψη για τον δολοφόνο της 21χρονης:Την βασάνιζε και όταν ήταν μαζί…

Την αγαπούσα πολύ και τη ζήλευα. Θόλωσα, όταν μου είπε να χωρίσουμε και τη σκότωσα». Την κατάθεση του στυγερού δολοφόνου στις αστυνομικές αρχές, αλλά και τις ανατριχιαστικές στιγμές που βίωσε η 21χρονη φοιτήτρια στα χέρια του συντρόφου της μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή .

Τα λόγια του 35χρονου, που μίλησε στους αστυνομικούς για το πώς διαδραματίστηκαν τα γεγονότα τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, κόβουν την ανάσα. Ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ....
που μετέβησαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς όπου νοσηλεύεται ο Στάθης Ευσταθίου, σοκαρίστηκαν από τις αποκαλύψεις που τους έκανε, ενώ ρίγη ανατριχίλας διαπέρασαν το κορμί τους.

Με απίστευτη ψυχραιμία και βλέμμα βυθισμένο στο απόλυτο κενό, ο νεαρός manager που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το ειδεχθές έγκλημά του προσπάθησε να εξηγήσει στις αστυνομικές αρχές τους λόγους που τον οδήγησαν στο να σφαγιάσει την 21χρονη αγαπημένη του και να γραφεί στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά ως ένας από τους πιο στυγερούς εγκληματίες.


«Την Αννα (σ.σ.: Ανδριάνα) τη λάτρευα. Αν και ήμασταν μαζί περίπου έναν χρόνο, πίστευα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Την αγαπούσα, δεν άντεχα ούτε λεπτό μακριά της. Εκανα τα αδύνατα δυνατά να είμαι συνέχεια μαζί της. Ηταν πολύ όμορφη και ιδιαίτερα κοινωνική. Μιλούσε με όλον τον κόσμο. Την πλησίαζαν συνέχεια άντρες και αυτό δεν το άντεχα» ανέφερε στην κατάθεσή του ο Στάθης Ευσταθίου και πρόσθεσε: «Συνέχεια καβγαδίζαμε γι’ αυτό. Δεν ήθελα να μιλάει με κανέναν. Ομως δεν με άκουγε… Την Παρασκευή τσακωθήκαμε πάλι για το ίδιο ζήτημα. Της είπα ότι ήμουν σίγουρος ότι με απατούσε. Εκείνη το αρνήθηκε, αλλά δεν την πίστεψα. Μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο και ότι ήθελε να χωρίσουμε. Θόλωσα… Και έγινε ό,τι έγινε…»»

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος στους αστυνομικούς: «Ηθελε να με χωρίσει για να γυρνά ελεύθερη. Να κάνει τη ζωή της. Στη σκέψη και μόνο ότι θα την έχανα τρελάθηκα. Αρπαξα ό,τι βρήκα μπροστά μου και άρχισα να τη χτυπώ… Οταν κατάλαβα ότι ήταν νεκρή, πήρα την απόφαση να την ακολουθήσω. Ετσι θα ήμασταν για πάντα οι δυο μας στον παράδεισο. Αλλά δεν πρόλαβα».

«ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ, ΤΗ ΒΑΣΑΝΙΖΕ…»

Οπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη Ανδριάνα Γαρδικιώτη βασανίστηκε άγρια πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του αγαπημένου της, που έμελε να είναι και ο δολοφόνος της.

«Η κοπέλα έφερε περισσότερα από εβδομήντα οκτώ χτυπήματα από κατσαβίδι και μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Είχε περίπου τριάντα πέντε χτυπήματα στον λαιμό και τον θώρακα και δεκάδες άλλα στο υπόλοιπο σώμα της. Από αυτά τα περισσότερα είναι αμυντικά, ενώ κάποια άλλα, όπως στην πλάτη και στα πόδια, τα οποία είναι επιφανειακά, δείχνουν ότι ο δολοφόνος την τιμωρούσε, τη βασάνιζε» τόνισε στην «Espresso» ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος και πρόσθεσε: «Η 21χρονη πραγματικά σφαγιάστηκε. Το συγκεκριμένο έγκλημα δεν έχει προηγούμενο».

Ωστόσο, όπως σημείωσε ο ίδιος, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο 35χρονος ήρθε σε ερωτική συνεύρεση με την άτυχη Ανδριάνα πριν τη σκοτώσει ή μετά τον θάνατό της. Την απάντηση θα τη δώσουν τις επόμενες ημέρες τα εργαστήρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου