Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Η CIA ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Τέτοιες ενέργειες σαν και αυτή που διέπραξε ο νορβηγός εβραίος Μπρέϊβικ δεν είναι ούτε πράξεις επανάστασης ,ούτε πράξεις ψυχοπαθολογικές.
 Ο ίδιος ο Μπρέιβικ προφανώς πάσχει από ψυχικές διαταραχές αλλά αυτό από μόνο του μπορεί να αποτελέσει εξήγηση μόνο για το μακελειό σαν ένα κοινωνικό φαινόμενο ή πιο ειδικά σαν ένα τυχαίο συμβάν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο πολύπλευρα και ουσιαστικά, δεν μπορεί να συμπεριλάβει βασικές παράμετρους προς την εξιχνίαση του όπως είναι οι παγκόσμιες πολιτικές συνθήκες...
Αέναος στόχος του παγκόσμιου καπιταλιστικού -νεοταξικού καθεστώτος είναι να μολύνει και να διασύρει τις "ιδεολογίες" που είναι είτε παράγωγα είτε ουτοπικές ταυτίσεις διαφόρων άλλων οικονομικών συστημάτων, μορφων διακυβέρνησης κτλ που διαφεύγουν έστω και λίγο απο τον ολοκληρωτισμό της παγκοσμιοποίησης. Δεν χάνει ευκαιρία να συνδέει τέτοιες ιδεολογίες με το σωβινισμό και ακραίες μορφές δράσεις ή συμπεριφοράς. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ είτε με τον διασυρμό αριστερών ιδέών΄είτε με τον διασυρμό εθνικιστικών!
Στο όνομα αυτής της επίθεσης το καθεστώς θα διασύρει τους εθνικιστές και θα βρει διάφορους τρόπους να τους θέσει στο περιθώριο - ειδικά στη Νορβηγία!
 Ο Μπρέϊβικ ήταν απλός ένας ΨΥΧΑΚΙΑΣ ο τελευταίος κρίκος μιας αλύσιδας τόσο μεγάλης που δεν φτάνουν τα μάτια μας να τη δουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου