Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΗΣΙOΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ "ΟΜΗΡΟΣ"

Τουρκικά πολεμικά πλοία άνοιξαν πυρ στην περιοχή ερευνών φυσικού αερίου της Κύπρου, υποστηρίζει ισραηλινή ιστοσελίδα Debka η οποία έχει πληροφόρηση από τη Mossad. Σύμφωνα με την Debka τα σκάφη του τουρκικού πολεμικού Ναυτικού, στις 21 Δεκεμβρίου, πλησίασαν στην περιοχή ερευνών «Αφροδίτη» και του Λεβιαθάν και άνοιξαν πυρ για εκφοβισμό. Σύμφωνα πάντα με τους ισραηλινούς για το θέμα δεν έγινε κάποια επίσημη αναφορά από το Ισραήλ και από την Κύπρο , όμως και οι δυο χώρες ενίσχυσαν την παρουσία τους στην περιοχή. (newsbeat)

ΚΑΙ ΜΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Η ισραηλινή Αεροπορία σε μία επίδειξη δυντοτήτων προσβολής στόχων εδάφους προσέβαλε αριθμό στόχων ισλαμιστών ανταρτών και της Αλ Κάϊντα στο έδαφος του Σουδάν, στα ανατολικά της χώρας, την περασμένη εβδομάδα αναφέρουν πηγές από το Σουδάν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα μαχητικά αεροσκάφη του Ισραήλ προσέβαλαν φάλαγγα οχημάτων, με αποτέλεσμα αριθμός ανθρώπων να χάσει τη ζωή του. Άλλη μια προσβολή έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή, κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

Οι επιβαίνοντες στα οχήματα ήταν αξιωματούχοι που εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο όπλων προς την Λψρίδα της Γάζας και την Χεζμπολάχ. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου