Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕ ΘΥΜΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ ΜΕΘΑΔΟΝΗ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

- Μπήκαν στο ιατρείο του, τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και τον έδειραν
- Βρέθηκαν τραύματα από μαχαίρι στο σώμα του
- Ήθελαν να τον κάψουν για να εξασφανίσουν τα ίχνη τους
- Ήταν γιατρός που είχε άδεια να χορηγεί μεθαδόνη σε χρήστες ναρκωτικών

Συγκλονίζει η υπόθεση της δολοφονίας ενός γιατρού που διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα το βράδυ της Δευτέρας (19-12-2011).
Τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όπως αναφέρει ο Αγγελιοφόρος, δείχνουν ότι οι δράστες ή ο δράστης εισέβαλαν στο ιατρείο, τον έδειραν, τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, τον μαχαίρωσαν και μετά, έβαλαν φωτιά στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν! Όταν έφτασε η Πυροσβεστική και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά, αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα.
Η πόρτα του ιατρείου δεν είχε παραβιαστεί, γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα οι δράστες μπήκαν μέσα, ως πελάτες-ασθενείς. Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου γιατρού παραμένουν αδιευκρίνιστα. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ασφυξία από αναθυμιάσεις, αλλά μετά στο σώμα του (που δεν είχε εγκαύματα) βρέθηκαν και τραύματα.
Η Πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου επί της οδού Καρόλου Ντιλ, στον αριθμό 20, περίπου στις 20:40 το βράδυ της Δευτέρας. Πέντε οχήματα και 10 πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά, πριν καταστρέψει το διαμέρισμα.
Όταν κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που έσπευσε στο διαμέρισμα, ο θάνατος του γιατρού ήταν μαρτυρικός, αφού οι δράστες τον έδεσαν και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο χώρο. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου