Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

“Δούλευε ως μάνατζερ και πλησίαζε φοιτήτριες!” Τι λέει για τον δράστη φίλος της 21χρονης που δολοφονήθηκε.

Συνεχίζουν να συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο προσκήνιο για τη στυγερή δολοφονία της 21χρονης Ανδριανής Γαρδικιώτη. Η δολοφονία της νεαρής κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη της Καστοριάς από τα χέρια του συντρόφου της έχει “παγώσει” κυριολεκτικά τους κατοίκους της περιοχής.

Ο 35χρονος δράστης, μάλιστα, φαίνεται πως είχε προσεγγίσει κι άλλες φοιτήτριες πέρα από την 21χρονη Ανδριάνα με την οποία είχε σχέση τον τελευταίο χρόνο. Φίλος και συνεργάτης της άτυχης κοπέλας ........
μίλησε στο TLIFE και αποκάλυψε πως ο σύντροφός της, μέσω της εργασίας του ως μάνατζερ είχε πλησιάσει κι άλλες κοπέλες. “Συνεργαζόμουν με την Ανδριάνα τον τελευταίο χρόνο και την είχα γνωρίσει καλά. Ήταν ένα πρόσχαρο και γλυκό κορίτσι γεμάτο ζωντάνια και χαμόγελο. Τον σύντροφό της δεν τον ήξερα προσωπικά, αλλά ερχόταν πολύ συχνά στην Καστοριά. Δούλευε ως μάνατζερ και διοργάνωνε events. Με αυτόν τον τρόπο είχε προσεγγίσει κι άλλες φοιτήτριες”, αποκάλυψε ο σκηνοθέτης και τηλεοπτικός παραγωγός Πέτρος Σμιξιώτης.


Ο ίδιος ανέφερε πως κι άλλες κοπέλες είχαν παρατηρήσει τη βίαιη συμπεριφορά του δράστη. “Προηγούμενη κοπέλα που είχε σχέση μαζί του είχε αποκαλύψει ότι είχε υποφέρει από εκείνον. Η κοπέλα είπε ότι είχε προσπαθήσει να την πνίξει στην μπανιέρα της. Αν δεν κάνω λάθος είχε πάει στην αστυνομία και είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα και είχε αλλάξει διεύθυνση για να μην την βρει. Ενώ, άλλη φοιτήτρια ανέφερε πως την είχε πλησιάσει... Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε αυτός ο άνθρωπός; Υπήρχε οργανωμένη δράση του; Δεν ξέρω:”

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος φαίνεται πως πριν από καιρό συνεργαζόταν με ένα μεγάλο μάνατζερ, αλλά όταν έγινε γνωστή η ανάμειξή του με την παιδική πορνογραφία, η συνεργασία αυτή έληξε. Αντί να πτοηθεί όμως, ο δράστης συνέχιζε να πηγαίνει στην Καστοριά και να ενημερώνει τον κόσμο πως πλέον εργάζεται ατομικά ως μάνατζερ και διοργανωτής εκδηλώσεων.

Όσον αφορά τη φριχτή δολοφονία της κοπέλας, ο κ. Σμιξιώτης αποκαλύπτει πως όλοι στην Καστοριά έχουν σοκαριστεί. “Ο κόσμος έχει “παγώσει” από την είδηση... Πώς; Γιατί να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο; Ούτε το χειρότερο ζώο του πλανήτη δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι αντίστοιχο. Η Ανδριάνα ήταν μια κοπέλα έξω καρδιά, φιλική και χαμογελαστή με όλους. Ένα παιδί με όρεξη για ζωή και δουλειά”.   

ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου